Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vedekeztunk, megis kesik!? Most akkor mi is van?
Figyelt kérdés
tegnap volt egy hete hogy egyutt voltam a baratommal es kesik a menstrualciom(4en),vedekeztunk ovszerrel.Vasarnap(10en) kellett volna megjojjon.Eddig se volt vlmi pontos de nagyon nem izgatott de most kezd aggasstani2010. okt. 12. 20:16
21/25 anonim 

válasza:

nah ma reggelre meg jöttt :))))))))))))))))))))))))))))))
22/25 A kérdező kommentje:
ennek orulok:)):D aztan vigyazzatok:):*
2010. okt. 17. 15:59
23/25 anonim 

válasza:

már szerintem vége köztünk mindennek ... nem csak én vagyok az egyetlen lány az életében ;((((
24/25 A kérdező kommentje:
ne pazarold az idod az ilyen fiukra:)meglatod hogy kapsz jobbat is:)nagyon remelem:)puszii
2010. okt. 18. 15:03
25/25 anonim 

válasza:

csak a szüzességem kellett neki ... ;( remélem is hogy találok egy normálisat akivel mindent el tudok felejteni ... köszi mindent :) puszi :*
jokat kivánok neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!