Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vedekeztunk, megis kesik!?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vedekeztunk, megis kesik!? Most akkor mi is van?

Figyelt kérdés
tegnap volt egy hete hogy egyutt voltam a baratommal es kesik a menstrualciom(4en),vedekeztunk ovszerrel.Vasarnap(10en) kellett volna megjojjon.Eddig se volt vlmi pontos de nagyon nem izgatott de most kezd aggasstani
2010. okt. 12. 20:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

lehet hogy csak az idegeskedés miatt késik,én is hasonlo helyzetben vagyok,csak nekem az együtt lét után harmadnapra meg is jött a menstruáciom rendes mennyiségben és 6napig tartott,de ebben a honapban késik ... nekem se volt idáig se rendszeres ,de most mégis aggodok :S és valoszinü h az idegeskedés miatt késik :S:S:S

ha meg jött irj ...szurkolok h megjöjjön

2010. okt. 12. 20:49
 2/25 A kérdező kommentje:
koszi szepen:)tok ari vagy:):*
2010. okt. 12. 21:28
 3/25 anonim ***** válasza:

nah megjött már?? nekemmég nem :(

elsö válaszlo voltam...

2010. okt. 14. 11:11
 4/25 A kérdező kommentje:
nem meg nekem seM:(nagyon remelem hogy csak elszamoltam magam es hetvegere megjon:(szoritook neked :)puszi
2010. okt. 14. 14:23
 5/25 A kérdező kommentje:
amugy hany eves vagy?:-s es a parod?
2010. okt. 14. 14:23
 6/25 anonim ***** válasza:

18 vagyok ,az a fiu akivel voltam pár honappal fiatalabb nálam :( és nem is járunk az a legrosszabb :( lassan 2 éve kavarunk de nem járunk :( az vigasztal h az együtt lét után nekem meg jött rendesen ... jajj rem nem lesz semmi se neked se nekem :)

te hány éves vagy és a párod??

2010. okt. 14. 16:51
 7/25 A kérdező kommentje:
mi sem jartuk:(kavarunk csak ...hat en 16 o pedig 20:-s
2010. okt. 14. 17:58
 8/25 A kérdező kommentje:
most egesz delutan fajt a derekam,remelem megjoon:|
2010. okt. 14. 17:59
 9/25 anonim ***** válasza:

akkor te sem vagy jobb helyzetben mint én :(

nekem is fáj a derekam és már napok óta olyan minthameg akarna jönni ..de semmi:S

2010. okt. 14. 21:06
 10/25 A kérdező kommentje:
nem birom tovabb:(( faj nagyon faj:(a hasam a derekam...hanyinger stb:|
2010. okt. 14. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!