Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen fogamzásgátló?
Mi a véleményetek róla? (Óvszer mellé szeretném, mert picit félek és csak alacsony hormontartalmút.)
Sok helyen olvastam, hogy ennyi idősen nem túl jó dolog... de azért mindjárt jobb, mint egy baba...
Milyen mellékhatásai vannak? (gondolok az elhízásra, stb...) Igaz, hogy még évekkel később a tabi szedésének abbahagyása után is nehezen lehet teherbe esni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
L/16

Hát figyelj. 17 éves vagyok, 2 hónapja szedem a tabit. Támogatja anyukám, a nőgyógyász elküldött vizsgálatokra, azután írta fel a gyógyszert.
Az első alkalomkor Ultra Safet használtunk, de szerintem allergiás vagyok a spermicid anyagra, úgyhogy utána viszkettem, de az biztos, hogy kb a legbiztonságosabb óvszer, bár helyes használat mellett mindegyik rendesen véd. A durex extra safe jobb amúgy, és abban még érzel is valamit.
Egyébként csak gyógyszer mellett tudok nyugodtan szexelni, nem tehetek róla, parázós vagyok, még akkor is, hogy láttam minden alkalommal, hogy nem szakadt el a gumi. Ez van:) Jó szórakozást:)
Értem. Köszike :)
Amúgy a Durex Extra safe is tartalmaz spermicidet? :O Mert én már azt is olvastam, hogy igen, meg azt is, hogy egyik Durex termékben sincs ilyen anyag. Meg a dobozon sem láttam még feltűntetve.
És Nálad voltak valami mellékhatások a tabi miatt?

Nem tanulhat még nőgyógyásznak, ha csak orvostanhallgató. (Először ált. orvosit kell végezni, aztán szakosodás.)
Tényleg felháborító, hogy egyes orvosok meg sem vizsgálják a pácienst, csak felírnak vmit. (Bnőm pl 22 éves, és még SOHA nem vizsgálta meg nőgyógyász, de több évig tablettát szedett.)
Mondjuk a mellékhatásokat vizsgálattal sem lehet kizárni, hisz vérvételből csak azt tudják megnézni, hogy megfelelően működik-e a májad, illetve hogy van-e fokozott trombózis hajlamod.
Meg az idegesítő eléggé, hogy van olyan orvos, aki MINDENRE tabit ír, Erős a menzeszed? Szedjél tabit. Rendszertelen? Igaz, hogy még csak 15 éves vagy, és nem állt be, de azért szedjél tabit.
Nem vagyok tabiellenes, ismerem a jó oldalait is, de akkor is durva, hogy manapság mindenkinek felírják.
- a másik orvostanhallgató -

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!