Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a terhességtől mit tegyek?
Nem engedsz be szaporodásra alkalmas szerszámot.
Egy ideig hagyd a pasi témát és tárd fel magadban ennek pszichés okát, okait. Aztán elválik akarsz-e vagy tudsz-e változtatni ezen a gondolaton, érzéseden.
Ha nem megy egyedül, keress fel szakit.
Fiatalon én is nagyon féltem a terhességtől (pontosabban attól, hogy bele fogok halni a szülésbe.)
Sikerült elkerülnöm a várandós állapotot. Sajnos még erősen középkorú létemre is fogamzóképes maradtam.
Pedig nemrég még úgy tűnt nekem, hogy nincs több peteérési időszakom...
A nagyon idős párom viszont prosztatarákos. Ennek ellenére büszkén ecsetelte, hogy ő még képes gyereket nemzeni, mert egészségesek a hímivarsejtjei.
Az a legnagyobb szerencsém, hogy megérti: nekem NEM SZÜKSÉGES(!) hogy közösülni tudjon. Maradjon csak lankadt nyugodtan a pénisze.
A fajfenntartásos időszak nálam már véget ért gondolatban. Van két keresztgyermeke, azokkal majd elleszünk valahogy.
Gyógyszer mellett lettem terhes.
Azóta megszakítással védekezünk. Bízni kell a partnerben, hogy nem fog beléd menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!