Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szextől terhes?! (bővebben lent. )
Szerintetek ez igaz, vagy lehetséges?
A csaj orálisan kielégítette a barátját, majd el is ment a szájába. Ezután smároltak, majd a srác is kielégítette a barátnőjét orálisan. (összefüggés: elvileg a spermiumok a szájban 3 napig élnek)
A csaj terhes lett... Szerintetek ez lehetséges?
(Ne oltsatok le, én sem igazán hiszem el, csak azért írtam ki a kérdést, hogy hallottatok-e már ilyenről.)
Én tavaly szexeltem egy lánnyal nálunk, kifolyt a padlóra. Nem takaritottuk fel, aztán elcseréltük a lakást. Három egyetemista diáklány költözött be, akiket soha nem láttam. Most szóltak, hogy már van három gyerekem.
Én sem hiszem el, de azért fizetem a gyerektartást, hátha.
3 napig a szájban?(mégha igaz is lenne)
Mégis milyen ember az olyan, akinek a szájában megélhet a sperma 3 napig?HE?
Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
forrás:
nem él addig a szabad levegőn!
ÍGY biztosan nem lehet terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!