Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tehetnék ez ellen? (Lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ez ellen? (Lent)

Figyelt kérdés

A barátnőm szed fogamzásgátlót (kb.2éve Cilest-et) én is használok mellette gumit is.(elég parás vagyok sajnos)

Csak néha tudom elengedni magam,hogy gumi nélkül is csináljuk.

Ő is mindig nyugtat hogy ne aggódjak,nem lesz baj.

De nem tudom mért parázok ennyire,hogy terhes lehet.

Mit tegyek,hogy ne aggódjak feleslegesen ezen.

Előre is köszi.

2010. okt. 7. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj mert az ront az együttléten nem keveset, viszont azzal semmi baj nincs h így csináljátok, ez tényleg biztonságos. nyugodj meg, és csak élvezd, ha így védekeztek akkor is.
2010. okt. 7. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt, ez nem gáz, hogy dupla védelem...

A fogamzásgátló sem 100as, főleg ha hopp ma elfelejtettem bevenni... Biztos előfordult már ilyen...

2010. okt. 7. 12:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Olyan előfordult már hogy később vette be 2-3 órával mint máskor. De annál többet még nem hagyott ki.
2010. okt. 7. 12:46
 4/5 Vuuuk ***** válasza:

2-3 csúszás nem gáz.

amúgy én kb. 1 éve határoztam el magam arra hogy óvszer nélkül legyek együtt a barátnőmmel...

fokozatosan csináltuk... elhagytuk az óvszert és megszakítással védekeztünk (ő kb 4-5 éve szed fogamzásgátlót)

aztán pár alkalom után jött magától, hogy beleélveztem...

ha nincs meg a bizalom felé, hogy elhiszed hogy szedi, akkor nem lesz teljesen jó a kapcsolatotok.

haladj fokozatosan és ne parázz!! :-D

25/F

2010. okt. 7. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:

3 éve fogamzásgátlót szedek, párom minden alkalommal "belém engedi", egy héten kb. 4szer 5szőr szeretkezünk. Velem is előfordult, hogy 3 órával később szedtem be, de sosm estem teherbe!!!!!

Ennyire nem kell parázni!!! Így is nagyon odafigyeltek és elővigyázatosak vagytok (nagyon örülök, hogy vannak még ilyen emberek), de ennyire nem kell félni! 20/N

2010. okt. 17. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!