Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy most terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Yasminelle-t szedek már 5. hónapja. A 4. hónap 3. hetének az első tablettája véletlenül kimaradt. Általában este 8kor szoktam bevenni és sajnos a péntek esti tablettát másnap szombaton 7kor vettem be (majd 8kor a következőt). Amikor kihagytam nem szexeltünk csak rá 2-3 napra. Mivel 3. héten hagytam ki az első tablettát azt az utasítást követtem, hogy nem tartottam szünetet hanem rögtön elkezdtem szedni a következő levelet. Elméletileg akkor most ezzel eltolom a menstruációt (enyhe menstruációs fájdalmakat érzek), tehát akkor most ez alatt a levél alatt max pecséteket várhatok nem is fog megjönni csak a következő szünetben? Esetleg terhes lehetek? Kicsit zavarban vagyok :D. Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!2010. okt. 7. 10:07
1/4 anonim 

válasza:

én is azt szedem, és jártam pont így. Én 7kor veszem be, és másnap reggel 10kor vettem be, mert akkor jutott eszembe!
Én el mentem nőgyógyászhoz, és azt mondta, hogy 1 tablettáért bármikor felelősséget mer vállalni nekem!:) Nem leszel terhes nyugi, főleg, hogy már 5 hónapja szeded!
És azért jól tettétek, hogy nem szexeltetek!:)
22/L
3/4 anonim 

válasza:

semmi bajod nem lesz, max pecsételés és igen majd akkor jön meg ismét, mikor eljön ennek az adagnak a 7 napos szünete. DE: sokkal jobban tetted volna, ha pótoltad volna, hagytál volna szünetet is, és egy hétig kiegészítő védekezést használtatok volna, akkor jött volna a gyógyszer mentes 7 nap, akkor megjött volna szépen, s most nem lennének ezek a problémáid. szóval legközelebb(szerintem) használd ezt a megoldást.nekem a nőgyógyászom javasolta, hogy így legyen, mert egyszer 15 óra múlva sikerült pótolni egy szemet, a nagy lótás-futás miatt. s akkor ezt tanácsolta nekem, én meg most neked:)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és legközelebb (bár remélem nem lesz ilyen) megfogadom a tanácsodat. :)
2010. okt. 7. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!