Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek? (Fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek? (Fogamzásgátlót szedők! )

Figyelt kérdés

Most kezdtem fogamzásgátlót szedni a második levélnél tartok. Az első levél 21.-ik szemjét este vettem be, de aznap még a tabi beszedése előtt elkezdtem vérezni (ilyen barnás pecsételő), utána persze kihagytam a 7napos szünetet. Ez a vérzés kedden (4.-ik tabletta mentes napon) picit erősebbé vált, majd rá 2 napra megszűnt minden vérzés. Elkezdtem a második szemet, és peteéréskor(ciklus.hu szerint akkor volt) szeretkeztem a párommal és először hagytam neki h belém élvezzen.Abból esetleg lehet baj? És tegnap óta megint elkezdtem vérezni...

mi lehet a baj erős a gyógyszer és elnyomja a menstruációt vagy terhes lehetek? :S

2010. okt. 6. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nincs semmi baj, csak még az első három hónapban vagy. ilyenkor ez nem szokatlan, bár nem is mondható normálisnak. idő kell a szervezetednek, hogy hozzászokjon a hormonokhoz, ne aggódj, védve voltál, és mostmár a ciklus.hu-t hiába vizsgálod, mert nem aszerint működik a szervezeted. tehát take it easy... de ha erősödne a vérzés, akkor irány vissza az orvos
2010. okt. 6. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátló szedése alatt nincs olyan hogy peteérés! Úgy szeded a gyógyszert, hogy azt se tudod hogy működik? Hiába nézegeted a ciklus.hu-t, mert az normális ciklusokra vonatkozik, neked pedig egy mesterséges "ciklusod" van.

A kérdésedre válaszolva vagy igen vagy nem 50-50% (a sok nagyokos általában ezt szokta válaszolni, gondoltam én is kipróbálom). Amúgy nem hiszem hogy terhes lennél. A fogamzásgátló szedésének kezdetén vannak össze-vissza vérzések, ha szerencséd van ez 1-2 hónapon belül max elmúlik, de ha nem akkor nem megfelelő számodra ez a gyógyszer.

2010. okt. 6. 22:59
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..:)
2010. okt. 9. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!