Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van arra, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Volt barátommal 1honapja szakitottunk... és 25.én voltunk utoljára együtt mármint agusztusban... és azóta nem jött meg előtte volt meg... 20körül... és 2szer szexeltünk gumival persze...nem is belém ment el hanem a... és az a helyzet, h azóta nem jött meg, csináltam tesztet , negatív lett, de azóta sem akar megjönni... hétvégén tegnap meg pénteken volt barnafolyásom és ennyi... eléggé félek, szerintetek? lehet, hogy az idegeskedés miatt? vagy mi?? Előre is köszi2010. okt. 3. 12:32
1/4 Cheerleader válasza:
Valószínűleg nem vagy terhes csak kihagy a menstruációd.Előfordul a fiataloknál. De mindenképpen menj el nőgyógyászhoz ő többet tud mondani. De ha beteg voltál, vagy stresszes attól is tolódhat a menstruációd.
2/4 anonim 

válasza:

Nekem is késik, nekem 28.-án kellett volna megjönnie, mi is gumival védekeztünk, de nem félek, mert nem volt vele gond.
23/L
3/4 anonim válasza:
Ne pánikolj:) Mi szombaton voltunk együtt és pont a "legveszélyesebb" napokban:) Mindenféle védekezés nélkül. Szóval legelőször nekem kell sikoltoznom:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszii... de biztos te sem leszel az :)) persze csak ha nem akarsz :P:))
Nekem elvileg ma megjött:DD
kösszi mindenkinek:)
2010. okt. 6. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!