Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok ki volt már szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Summer2 kérdése:

Lányok ki volt már szűz fiúval ? (Te akkor már nem voltál az)Milyen volt?

Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 16:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem talalt be

Hamar elment

A masik meg alig akart leszallni rolam

2023. jan. 8. 08:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz szüzesség alatt? Azt, hogy megvan még szűzhártyád, a fiú meg még nem dugta nőbe a farkát? Vagy azt is, ha sokféle módon kielégítették egymást, csak még össze nem dugták, amijük van.

Az elsővel, aki elérte, hogy hozzám nyúlhat, egy darabig csak barátok voltunk. Voltak fiúim, de egy kis csókolózáson kívül semmi nem volt velük, nem izgattak fel igazán. Pedig némelyik után én futottam, de a viselkedésük miatt hamar rájöttem, hogy nem nekem találták ki őket. Bánatomban mindig hozzá futottam, a lelki szemetesládám volt, és mindent megbeszéltem vele.

Idővel a barátságból szerelem és szex lett. Sokféle módon kielégítettük egy mást kb. két éven át, több százszor, és jól ismertük egymást, egymás testét intim helyzetben. Egy alkalommal a heves mozgástól elszakadt a szűzhártyám, bár csak kézzel nyúlt hozzám. Egyszer aztán alkalmunk volt nyugodt körülmények között kettesben lenni, és ez volt az első, hogy egy farok volt bennem, és neki is én voltam az első, akibe bedugta.

Na most akkor, szűz volt-e a fiú amikor először megismert a farka egy nőt belülről, és én szűz voltam-e az első dugáskor, habár már nem volt szűzhártyám?

És hogy milyen volt? Az első kettő nagyon gyors és csorgott belőlem a nedvesség tőle is, és én is termeltem bőséggel az újdonság izgalmától. Aztán ő lelassult annyira, hogy már nem kellett a csiklómat is simogatnia, bírta addig elélvezés nélkül, amíg csak a farkától én is a csúcsra értem. Utána nekem egyre sűrűbben jöttek a csúcsok, de ő is elment párszor, míg én szinte folyamatosan élveztem. Este 11 körül kezdtük, éjjel 1 óra felé úgy megéheztünk, hogy kimentünk a konyhába, és zabáltunk egy jót, pucéran, ami szintén érdekes újdonság volt. Utána ismét egymásnak estünk és hajnali négykor holtfáradtan aludtunk el.

Sohasem felejtjük el, mi ezt tartjuk a szüzességünk elvesztésének. Egy szűz fiú egy szűzhártya nélküli szűz lánnyal.

2023. jan. 10. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Voltam már, Nagyon vicces volt:D
2023. jan. 11. 16:35
 14/14 anonim válasza:
100%
Nekem párom, akivel már együtt vagyok évek óta, én vagyok neki az első, pozitívja, hogy sokkal ragaszkodóbbak az ilyen emberek, és akár rossz vagy a szexben is tetszeni fog nekik, mert mással nem tapasztaltak semmit. :)
2023. jan. 14. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!