Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Milyen egy szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Milyen egy szűz fiúval? Mire figyeljek, hogy készüljek?

Figyelt kérdés

Barátommal pár hónapja járunk.

Félénk, visszahúzódó de vicces, mókás srác.

A családja, nevelése, utána a depressziója és az, hogy nagyon nehezen ismerkedett régebben ahhoz vezetett, hogy még mindig szűz.

Nem szívesen írom le és kérlek ne is szóljátok meg emiatt, de nemsokára 28 éves lesz.

Mire "számítsak"?

Az ilyen fiúk tényleg nagyon hamar elélveznek?

Az előjátékot húztam el, hogy menyugodjon kicsit vagy akkor csak elélvezne aktus előtt?

Mondjam neki folyamatosan, hogy mit csináljon vagy rá fog érezni magától?

Van aki szerint jó ha mondom neki, de van aki azt mondta, hogy akkor csak úgy fogja érezni, hogy béna és folyton ki akarom oktatni.

Én már nem vagyok szűz, de most megint kicsit izgulok. :)

Segítsetek kérlek.

Ha fiú írja le, hogy neki milyen volt az első, mit mondott utána a barátnője az is szívesen olvasom.

Köszi mindenkinek :)

2022. júl. 20. 19:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Legelőször nyalasd ki magad alaposan.
2022. júl. 20. 19:37
 2/15 anonim ***** válasza:
87%

Én mikor elvettem a férjem szüzességét kb ahogy belém dugta el is durrant. Azóta is szégyelli, 0 lökés, csak belém rakta és kész. Azóta sokat fejlődött :)

24n

2022. júl. 20. 19:39
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Van olyan lehetőség is hogy elsőre fel se fog állni neki annyira túlizgulja. Türelmesnek kell lenni vele és akkor minden jó lesz.
2022. júl. 20. 20:00
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Ha félénk és visszahúzódó, akkor szerintem nyugtasd meg, hátva vannak alaptalan félelmei, vagy hasonlók.
2022. júl. 20. 20:08
 5/15 anonim ***** válasza:
23%
Soha nem akarok szűz fiúval lenni, nekem tapasztalt férfiak kellenek! :) L
2022. júl. 20. 20:24
 6/15 anonim ***** válasza:
57%

Kezdetnek nézesd meg vele a "A 40 éves szűz" filmet...

Lényegében, annyira húzd fel, hogy már ösztönösen tudjon majd cselekedni.Ez olyan, akár az első bringázás, jól fel kell készíteni és egy kis lendülettől megy a dolog:)

2022. júl. 20. 20:34
 7/15 anonim ***** válasza:
21%

Hát az biztos, hogy szegény gyorstüzelő lesz!

De nem irigyellek...:)

2022. júl. 20. 20:34
 8/15 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló

Nem volt sok az előjáték?

Mert nekem volt exem akinél ha sok volt az előjáték akkor vagy pár lökés után el is ment vagy ha még jobban elhúztuk akkor kezdett már fáradni és lankadni.

2022. júl. 20. 20:52
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
2es vagyok, nem volt semmi előjáték. Csak annyira izgult hogy azonnal el is ment..
2022. júl. 20. 21:09
 10/15 anonim ***** válasza:
41%

Vszeg fel sem fog neki állni, szóval nyugi.

Egyszer jártam szűz fiúval, soha többet. Kedves volt, aranyos, de... az ágyban bizonytalan. Pontosabban önmagában bizonytalan, alacsony önértékelés, amiért 28 évesen még szűz.

Ebből az lett, hogy rajtam vezette le a frusztrációját, meg hogy miattam nem tud rendesen megdugni - így.

Úgyhogy elég hamar kuka.

2022. júl. 21. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!