Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Milyen egy szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Milyen egy szűz fiúval? Mire figyeljek, hogy készüljek?

Figyelt kérdés

Barátommal pár hónapja járunk.

Félénk, visszahúzódó de vicces, mókás srác.

A családja, nevelése, utána a depressziója és az, hogy nagyon nehezen ismerkedett régebben ahhoz vezetett, hogy még mindig szűz.

Nem szívesen írom le és kérlek ne is szóljátok meg emiatt, de nemsokára 28 éves lesz.

Mire "számítsak"?

Az ilyen fiúk tényleg nagyon hamar elélveznek?

Az előjátékot húztam el, hogy menyugodjon kicsit vagy akkor csak elélvezne aktus előtt?

Mondjam neki folyamatosan, hogy mit csináljon vagy rá fog érezni magától?

Van aki szerint jó ha mondom neki, de van aki azt mondta, hogy akkor csak úgy fogja érezni, hogy béna és folyton ki akarom oktatni.

Én már nem vagyok szűz, de most megint kicsit izgulok. :)

Segítsetek kérlek.

Ha fiú írja le, hogy neki milyen volt az első, mit mondott utána a barátnője az is szívesen olvasom.

Köszi mindenkinek :)

2022. júl. 20. 19:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%
Az új párom szintén szűz volt, mikor összejöttünk, először kicsit tartott tőle, hogy a mérete nem lesz megfelelő, meg hogy nagyon kínos lesz. Türelmesnek kell lenni, ha először akarja, de aztán picit meghátrál, akkor meg kell nyugtatni, hogy lehet később is, nem erőltetsz rá semmit és magától meg fog jönni a kedve utána! A lényeg az, hogy pozitív megerősítést adj a jó dolgokért
2022. júl. 21. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
11-es vagyok: azóta már nagyon domináns és önbizalommal teli az ágyban, szóval megéri türelmesnek lenni :)
2022. júl. 21. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:
93%

Én pasi vagyok.

Hasonló gondoktól küzdve vesztettem el 26 évesen. Az előjáték minimális csók volt, aztán bedugtam, és egyetlen mozgás nélkül elélveztem.

Az a kapcsolat lett életem szégyenfoltja, a lány fiatal volt, sok partner után, és támogatás, segítség helyett megalázott, kigúnyolt, majd pár hónap után elkezdett félrejárkálni, úgy tudom, legalább 5-6 pasival csalt meg.

Nem mennék bele az érzelmi és egyéb depresszióba, amit nekem okozott.

Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy bármi is történik az első alkalommal, szeresd, támogasd, segíts neki feldolgozni az esetleges kudarcot.

Különben hosszú évekre, vagy akár egy életre is tönkreteheted a nőkhöz való hozzáállását😊 Saját tapasztalatból írom ezt, privátban szívesen kifejtem részletesebben, ha szeretnéd.

2022. júl. 22. 15:57
 14/15 Vis Maior ***** válasza:
71%
Szintén fiú, szintén 20-on felül elvesztett szüzesség: nem feltétlenül olyan problémás ez mint sokan riogatnak. Teljesen jól működött a dolog. Nyilván ne várd azt, hogy Casanova lesz, de azért a szex jó része úgyis odafigyelés egymásra meg ösztön, ez különösebb tapasztalatok nélkül is tud működni. Ami fontos: ha nem minden tökéletes, légy türelmes, megértő, de az sem kizárt, hogy minden elsőre működni fog. Ha még gyorsan elélvezne, hát majd a következő kör tovább tart...
2022. júl. 22. 17:41
 15/15 anonim ***** válasza:
65%
Egyszer hallottam egy bölcsességet az aktusról..."Nem baj, ha elb_szod elsőre, mert legfeljebb kezdjük elölről..is!":)))
2022. júl. 22. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!