Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nők dolga a védekezés?
Figyelt kérdés
A férfiak miért nem gondolnak erre?2023. jan. 5. 16:42
3/9 anonim válasza:
Én ezt mindig letisztázom előre hogy hogy is legyen, hiszen nagy bizalom kell ehhez és azért ott van az a minimális esély hogy mi van akkor ha a gyógyszer vagy az óvszer sem véd, akkor sem szabad más mások életével játszani.
4/9 anonim válasza:
Én mindig húzok gumit és le van tudva.
5/9 anonim válasza:
Ha azt gondolod, hogy ez csak a nők dolga, akkor hatalmas tévedésben vagy.
Felnőtt emberek ezt meg szokták egymás között beszélni.
F
6/9 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, inkább én húzok gumit mint a párom mérgezze magát a gyógyszerrel.
Szóval igen a férfiak így védekeznek.
7/9 anonim válasza:
Szerintem gumit a fiú hozzon, hosszú távon a fog. gátlóba is beszáll, úgy fair. Védekezésnél a nőnek kell nagyon lélekjelenléte legyen, mert ő a fő ellenérdekeltje a következményeknek, ő képes talán tisztább fejjel gondolkozni. Elég klasszikus sztori, amikor a fiú akar gumi nélkül szexelni, mert zavarja. Komoly filozófiai kérdés, hogy most akkor okítani kéne-e erről a társadalmat, vagy elfogadjuk a férfi természet részeként.
8/9 anonim válasza:
Egy intelligens okos felvilágosult a szexualitással tisztában lévő férfi soha nem fog belemenni védekezés nélküli szexbe.
Bennem sose merült fel a kihúzásos módszer.
Egyes emberek nem tudom miért kockáztatnak ilyen hazárdjátékot
9/9 anonim válasza:
Húzok gumit,Thaiboxolok,és veszek gumikesztyűt ha sikálom a budit.Sőt még az övet is bekötöm vezetéskor,és az utasaimtól is elvárom. Ennél már hova védekezzek jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!