Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van hatása a fogamzásgátlónak ha elfelejtettem bevenni?
Egyik nap este elfelejtettem bevenni a tablettat de masnap bevettem 13 ora mulva a tablettat, este szinten nem vettem be a tablettat szoval megint masnap reggel vettem be, es ez miatt mar reggelente vettem be 5 napig mert most szunetem van + most kene menstrualnom de meg nem jott meg, az lenne a kerdesem hogy mennyire lehetseges a terhesseg ha voltam egyutt baratommal?
5 hónapja szedem a fogamzásgátlót
Lehetséges hogy terhes vagy. Milyen fogamzásgátlót szedsz? Mi van ráírva mennyi idő fér bele?
Szerintem nem valószínű, de nem is kizárható. Csinálj tesztet, nem drágák.
Fogamzásgátló mellett is lehetséges teherbe esni. Főleg, ha akkor szeded be, amikor eszedbe jut.
Amíg nem válik a tudatodban a napi rutin részévé, addig érdemes volna beállítani a telefonodon egy emlékeztetőt.
Olvasd el a tájekoztatóját. Ha kihagysz 1 szemet nem.kell pótolni ellenben ugyanakkor.kell bevenni,ezétt nrm.kellene változtatnod hogy egyszer igy egyszet ugy szeded.
Ha kihagyod 1 hétig ajánlott védekezni,máshogy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!