Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tablettám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tablettám utolsó előtti szemjét elfelejtettem bevenni, ezért másnap vettem be az utolsó szemmel egyidejűleg. Mi a teendő tovább?

Figyelt kérdés

Most olvastam utána, hogy 2 megoldás van. Vagy beveszem egyszerre a kettőt és egyből folytatom a másik levéllel (amire nem volt lehetőségem, mert nem volt másik dobozzal) vagy hogy nem is veszem be már az utolsó 2 szemet és onnan számolom a 7 nap szünetet.

Na de én elrontottam, mert bevettem a 2 szemet viszont nem kezdtem új levelet. Mire számítsak? Barátommal e miatt nem is merünk “együtt lenni” mert nem tudjuk mire számítsunk. Én a megszakításos együttlétbe nem bízok.

Terhes pedig biztos nem vagyok, mert már egy hete nem voltunk együtt. De nem is szeretnék terhes lenni. Meg fog jönni ugyanúgy a mensim a következő napokba? Így is védve vagyok? Már 1 éve szedem. Azt mondják ha hosszabb ideje szedjük a tabit akkor kialakul egy alap védettség, amit 1 kimaradt szem nem tud semlegesíteni.

Valaki volt már hasonló helyzetben? 21/L

2022. okt. 20. 23:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmi gond, kivárod a megvonásos 7 napját, majd elkezded az új levelet. Ennyitől nem fogsz teherbe esni nyugi.
2022. okt. 21. 00:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Nőgyógyásszal konzultálj!
2022. okt. 21. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!