Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót mennyire kell egy időben szedni?
Figyelt kérdés
Hány óra eltérés a megengedett? Tudom, hogy a betegtájékoztatóban az van, hogy ha 12 órán belül szedem be, akkor az úgy jó, de hát nem rendszeresen. De rendszeresen ha pár óra eltéréssel szedem be az nem gáz ugye?2012. jún. 20. 13:16
2/5 anonim válasza:
De igen. Ahogy az a kis papírfecni, amit betegtájékoztatónak neveznek írja is, LEHETŐLEG MINDIG azonos időpontban kell beszedni. Ez azt jelenti, hogy csak kivételes alkalmakkor szedd más időpontban.
3/5 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted ha a levél elején lévő 6-7 szemet mindig reggel 6 és 8 óra között vettem be , de nem pont ugyanakkor akkor az ugy baj?
2012. jún. 20. 13:20
4/5 anonim válasza:
Nem, nem baj. De jó lenne ha megszoknád, hogy 7 órakor beszeded. A szervezetednek is az a legjobb. Szokd meg és kész.
5/5 A kérdező kommentje:
Lassan 9 hónapja szedem és mindig pontban 6kor, csak most egy tábor miatt mindig ébredéskor szedtem be.. Ezért volt csak ez a zavarodás, de köszi a válaszokat :)
2012. jún. 20. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!