Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » IGAZ! A Tescoba tényleg csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

IGAZ! A Tescoba tényleg csak 18 felett adják ki az óvszert! (? )

Figyelt kérdés
Ma voltam a Tescoban( Gyulán) és venni akartam egy csomag Rako óvszert.Nos mikor odamentem a pénztárhoz akkor megkérdezték, hogy elmúltam már 18?Azt kellett hazudnom hogy igen pedig még csak 16 vagyok.Mióta nem adnak ki óvszert 18 éven aluliaknak?Vagy csak a Tescoban van ez a szabály?Pár hónapja rákérdeztem itt a gyk-n és azt írtátok, hogy 18 alatt is kiadhatja.Nos akkor mégse igaz!
2010. okt. 1. 17:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért ilyen idióták. Vissza kéne vágni, hogy kézcsókom, én legalább használom az eszemet és védekezem, nem úgy mint a maga szülei anno.
2010. okt. 1. 18:23
 12/27 A kérdező kommentje:
Heh jók ezek a beszólások!Igen én is az abortuszosra gondoltam.De szerencsére kiadták.Legközelebb tui,hogy DM-ben veszek vagy kisebb boltban.Ott sose kérdeznek rá.
2010. okt. 1. 18:26
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Emberedre akadtál!

Tesco pénztáros voltam 3 évig, de sehol semmilyen előírás nincs hogy kinek adható óvszer(sem tesco belső utasítás-sem törvényi előírás).Sőt 2007-ben egy kampányban kifejezetten a 18 alatti óvszervásárlóknak egy tájékoztató füzetet is kellet adnunk!

2010. okt. 1. 18:50
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad.Igen én is úgy tudtam, hogy simán kiadhatják erre meg megkérdezték.Legközelebb vlaami fiatal pénztároshoz fogok menni, aki azért egy kicsit megértőbb.
2010. okt. 1. 19:10
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
érdekes, én is hallottam ilyen rémeket. ideje elmúltam 18, de ált. mindig bennem van, hogy "na most szivat meg ez a rühes k*va", ha gumit veszek. amúgy ja, vedd máshol. köze nincs hozzá, kivel mit csinálsz:) legalább gondolsz a védekezésre!:)
2010. okt. 1. 20:08
 16/27 anonim ***** válasza:
Én is gyulai vagyok :D Szijjaa
2010. okt. 1. 22:05
 17/27 anonim ***** válasza:
Tőlem is kérte egyszer a személyit, igaz volt mellette egy literes jégermester.
2010. okt. 1. 22:57
 18/27 A kérdező kommentje:
Szija:D na látom akkor nem csak nekem van rossz tapasztalatom:/
2010. okt. 2. 13:44
 19/27 anonim válasza:
100%
Legközelebb, ha ilyen van, akkor közöld a kedves pénztárossal, hogy a kiírás szerint csak szexuális segédeszközöket nem lehet 18 éven aluliaknak értékesíteni.*például síkosító, vibrációs gyűrű* Aztán tedd fel a következő kérdést: Szeretné, ha Ön miatt b*sznám el az életemet és szülnék 16 évesen? Esetleg lenne a keresztanyja/apja?
2010. okt. 2. 21:40
 20/27 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam kiírva, hogy 18 év alattiak csak fogamzásgátlási célból vehetnek szexuális segédeszközöket. de az óvszer az mire van ha nem fogamzásgátlásra????? szóval ezt nem értem, de ne aggódj, nincs ilyen, hogy óvszert nem 18 év alatt!!
2010. okt. 2. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!