Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még 3 szem fogamzásgátlóm van, de már 4 napja hogy barnázom! Mi lehet ez?
én több hónapja szedem!Múlt hónapban az utolsó 2 szemnél kezdtem barnázni!A dr azt mondta ne foglalkozzak vele, de most még hamarabb, mi van ha terhes lettem szúrkált a petefészkemnél előtte mielőtt most elkezte és a mellem is feszült de elmúlt mikor elkezdődött a barnázás.Mi van ha terhes beágyazódásos barnázás ez? Félek főleg mert nem hagytam ki tabit és a dr mondta hogy ne foglalkozzak ezzel, most meg ünnep van nem is rendel szedjem tovább?
igaz hogy nem hagytam hogy velem legyen a párom a hónapban csak petting volt de nem volt bennem.De mi van ha már múlt hónapban sem hatott ez a gyógyszer?
Ha valaki tud segítsen!Egy hete hogy nem tudok semmi másra gondolni tesztet még nem vettem majd hétfőn.
A ciklust semmiképp se zavard meg, ebben igaza volt az orvosnak.
Ha szeretnél a pasiddal lenni, akkor még egy mód van, ha már az óvszer nem jön be, ez pedig a megszakított közösülés. Amikoris nem beléd megy el a pasi. Eléggé nagy koncentrációt igényel, de ha már érzi, hogy a csúcson van (eléggé közel hozzá) akkor szájjal is be lehet fejezni az aktust.
Ezzel kihúzhatod amíg el nem jutsz az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!