Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már beszedtem az első levél Lindynette 20 fogamzásgátlóm és most tartok 7 napos szünetet ha elkezdem a következő levéllel és a 3. szem után szeretkezünk a párommal ugye védett leszek?
Figyelt kérdés
És mivel az első levélnél végig volt szinte pecsételő vérzésem csak az utolsó napokra hagyta abba most ugye már nem lesz?2009. jan. 17. 20:41
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy véd! Valószínű nem lesz már pecsételő vérzésed, az első levélnél ez normális. Nekem is így volt anno. Ha mégis megmarad a pecsételés ezalatt a levél alatt is végig, érdemes lesz visszamenni a dokihoz, és esetleg más tabi után nézni.
3/5 anonim válasza:
1-3 hónap alatt NORMÁLIS a pecsételő vérzés. Ha utána nem szűnik meg, akkor kell dokihoz menni!
1 levél után már tuti védett vagy! Amúgy nekem a doki 2 hetet mondott. Tesóm is ezt szedi és 2 hét után volt szex és nem lett terhes. Szal ha rendesen szedted a gyógyszert, nem lehet gond!
4/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen! Csak aggódtam nem akarok semmiféle bajt!:)A Pecsételő vérzést meg nekem is mta a doki hogy az első levél alatt ha van is semmi gond csak szedjem tovább csak remélem most már nem lesz mert eléggé zavart!
2009. jan. 18. 07:16
5/5 anonim válasza:
nyugi véd, de ez a tabi már 2hét alatt is véd, én is ezt szedem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!