Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogy álltok a fogamzásgátló tablettához?
Még régebben szedtem 2 hétig. Libidó nullára vitte, hüvelyszárazság, a melleim úgy fájtak mintha tűkkel szúrkálnák, és véreztem is tőle. SOHA többet!!!!!
Amúgy is méreg, mellette nincs természetes ciklus, se menzesz, csak megvonásos vérzés. Ha valami baj van, nem biztos hogy észreveszi az ember, mert elfedheti a tüneteket.
Én nem szeretném átèlni a fogamzásgátló tabletta mellèkhatasait. Párom megèrtette, tíz éve védekezünk gumuóvszerrel.
Nekem a sebész nem is ajánlja,mivel a melleimben jóindulatú daganatok vannak, és a fogamzásgátlótól növekedésnek indulhatnak mègjobban.
Annyi nő szenved a tablettától. Mégis elvárják tőlük. Szegények kénytelenek felborítaniba hormonháztartasukat. Elhíznak, megszüntetük a ciklusukat. Mikor a nő attól nő, hogy meg van a kis körforgás a szervezetükben. Miért kéne megszüntetni,csak azért mert nem képes gumit húzni a férfi. Fordított esetben nem vállalnák a kockázatot. Libidó is csökken. Mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!