Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta szedés után 30 perccel hasmenés?
Milyen tabletta?
Fogamzásgátló, vagy esemény utáni?
ez azért függ hogy most tényleg hasmenés e vagy lágyabb széklet, 1x-i vagy azóta is megy a hasad
pótold az a biztos, vagy alkalmazz kiegészítő védekezést ezután
de amúgy nem tudjuk pontosan melyik fogamzásgátló, de betegtajekoztató írja mi a teendő ebben az esetben
a betegtajekoztato csak azt irja hogy ha 3-4 ora nem telt el akkor van a baj, de az elozo napokban mindig eltelt legalabb 6 ora amikor mert a hasam/lagy volt a szekletem
(hasmenes mert ha ereztem hogy jon nem tudtam visszatartani, de napi 1x-2x k@ksiztam csak, szova lnem durva hasmenes de azert az)
most meg 25-30 perc utan jott es nem tudta visszatartani, de gondoltam meg nem telt el annyi ido hogy baj legyen
(mellesleg hasznalunk ovszert azota amiota a legelso hig szekletem jott, inkabb csak kivancsisagbol kerdeztem mert jo lenne tudni)
oksi
koszonom a valaszokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!