Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól lehet szedni egy lánynak fogamzasgatlot ? 14 vagy 16 alatt gondolom tilos ?
Alapos trombózis panel vizsgálat előtte mindenképp! Nálunk kettő 18 év alatti lány halt meg miatta, egyik agyvérzésben, másik embóliában. Mondjuk máig nem értem az orvos nem küldte őket vizsgálatra vagy hogy lehetséges...
Egy a lényeg nem gyerekjáték. Csak azért nem éri meg, mert puha farkú a pasas.
16
Én egyszer egy ilyen lankadó legénynek megmondtam, rendben akkor nem kell gumi, de abortuszra nem megyek ha összehozunk egy gyereket. Nosza sikerült életet lehelnie a farkába és felvette :D.
Azokat a dolgokat sohasem jó megtennünk amit a szüleink előtt titkolnunk kell.
Ők azok akik (jó esetben) a legjobban szeretnek. Néha nem úgy szeretnek bennünket ahogyan mi szeretnénk, de ez csak azért van mert az érzéseinkről nehezen beszélünk, így sokszor a saját szeretetnyelvükön szeretnek bennünket ami nem a mi szeretet nyelvünk.
Az ilyen korai nemi vágy a szeret igényt szexuális kielégüléssel próbálja enyhíteni, de ez is zsákutca.
Legyen előbb egy társad, aki téged önmagadért szeret nem a testedért. Értékes vagy. Különleges, egyedi, megismételhetetlen vagy. A tested a lelkeddel együtt értékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!