Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátló módszer jöhet szóba, ha nekem tilosak a hormon tartalmú dolgok? 24/L
PCOS és elhízás miatt tilos...
Huvelygyuru is kilove így
Megszakítás nem biztonságos, óvszert meg túl sokáig nem akarnak a pasik
Mi a véleményetek a hormon mentes spiralrol?
Én a hormonmentes spirálról nagyon rosszakat hallottam. Fiatal korban nem is nagyon ajánlják a nőgyógyászok.
Ami még szóba jöhet az a pesszárium, de szerintem elég macerás és nem is annyira biztonságos mint mondjuk az óvszer vagy a tabletta.
csajommal 2 évi pharmatexeztünk, nem volt soha semmi gond belőle
F
1: nem bízom az orvosokban
2: a hormonmentes pont, hogy jöhet fiatal korban állítólag, mert aki nem szült annak nincs úgy kitágulva minden ott
Csak a nyafogos és "hamis" pasik nem akarnak sokáig gumit. Ha találnál egy férfit, aki biz isten tényleg a szivébol szeret téged, és veled akarna megoregedni, és kesobb gyereket, hidd el, hogy akkor olyan pasinak nem lenne gond, ha akár tobb évig még ovszerezni kéne veled. Biztos hogy megértené, hogy egeszségugyi ok miatt nem lehet neked hormonális.
Ezek kcsak rossz kifogások a pasiktol. Ha szeret, ilyen simán kibír érted. Mi is gumizunk már 3 éve, és el vagyok. Nem eroltetek a csajomra semmit. Pedig ő csak simán nem akar tabit, nem EÜ miatt.
Nos ugyan úgy élvezzuk a sexet.
Óvszer a legjobb és legbiztonságosabb. Aki meg nem akar gumit húzni, az ne szexeljen. Ne a lányok szervezetét terheljük már a sok sz*rral.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!