Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Placebó tablettát szedjem vagy a sárga hormon tartalmút?
Amikor elkezded és amikor már szeded egy ideje az teljesen más, miután a szervezeted "megszokja" a placebo alatt kell vérezned, be kell szedned mind a 28-at, ha elérsz a 24 aktív végére 4 placebo kezdődik, ezalatt a 4 placebos tablettás nap alatt kell jelentkeznie a megvonásos vérzésednek, majd ha elfogy a tabletta akár vérzel még akár nem el kell kezdened a következő levelet, tehát papíron az első hónap után aktív tabletta alatt nincs vérzés (habár az nem baj ha még meg van mikor beveszeded az első pár szem aktívat)
Én most szedtem 3 hónapig, de nálunk most nem kapható a városban úgy hogy most mást kaptam sajnos pedig kedveltem a ditinellt, de amúgy olvasd el a hogyan kell szedni részg teljesen a betegtájékoztatóból mert leírja mikor kell a vérzésnek jelentkeznie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!