Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Régen hogy védekeztek az emberek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen hogy védekeztek az emberek?

Figyelt kérdés
Hogy védekeztek a nagyanyáink vajon abba az időbe amikor nem volt ovszer meg fogamzasgatlo stb? De mégsem szuletett vagy 15 gyerek. Hogy oldották meg? Anyunak pl nem is lett testvére.

2022. okt. 18. 10:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

"Meg régen szerintem nem is volt ennyi szexfüggő ember mint manapság."

LOL! Megalol :D

Régen sokkal természetesebb volt a szexualitás. És nem is igazán volt más szórakozás, így maradt az (mert még az alkohol is drágább volt).

A fiatalokat a nemi érettség elérése környékén gyorsan kiházasították, mert dühöngtek a hormonok, és a családon kívül született gyereknek sosem lett jó vége (ugye a nőknek nem volt saját jövedelme, megélhetése).

Olvasgass egy kicsit kultúrális antropológusoktól, néprajzosoktól, meg fogsz döbbenni, hogy mi ment, amikor közös szobában, akár termekben laktak az emberek, hogy milyen kiterjedt ki-kive-kit csal pletyka volt minden faluban.

Persze, régen minden jobb volt (főként Erdélyben, mert ott meg aztán még ma is minden jobb), becsületesebb, tisztább, csak a mai ember ilyen veszett romlott.

Ezt bátran olvasd, ha szembesülni akarsz vele, hogy mekkorát tévedsz: [link]

De ha nincs időd erre, akkor egy rövid kis kivonat simán belefér:

[link]

Persze, tudom, hogy a magadfajta "régenmindentökéletesvolt" emberek sosem fogják ezt elismerni :)

2022. okt. 18. 12:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy régen is volt szex, különben te sem léteznél. De többségük szerintem nem öt perc után ugrott a szénakazalba. 😂
2022. okt. 18. 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
Vagy most csak simán másra vágynak az emberek mint anno, valami megváltozott az biztos.
2022. okt. 18. 12:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Megszakításos, bélből készült óvszer, ecetes citromos hüvelyi irrigálás, bizonyos növények kombinációja pedig vetélést okozhat ezért teát főztek belőle, valamint persze volt akkor is abortusz , aztán vagy túlèlték vagy nem. Vagy a megszült babákat ölték meg, hogy ne kegyen több éhes száj. Ilyenkor igyekeztek titkolni is a nő terhességét. Régebben láttam erről dokumentumfilmet.
2022. okt. 18. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!