Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti fogamzásgátlót szedtek vagy elvárjátok a pasitól, hogy óvszert húzzon fel?
Tény és való, hogy minden férfi/nő jobban élvezi, ha gumi nélkül folyik a szex, de hát sokszor rákényszerül az ember.
Nekem egy bajom van vele, hogy sokszor oda az idilli varázs, hogy most nyúlok érte és felteszem. Oda a spontánság...
Mi egy éve vagyunk együtt, és csak gumi. A fogamzásgátlónak annyi káros hatása van, hogy biztos nem okozok ilyen rosszat a testemnek.
Szóval én elvárom hogy óvszert húzzon, addig semmi nem történik részemről míg ez nincs.
Tíz éve szexelek a párommal,óvszerrel védekezünk. Majd akkor fogunk anélkül ha szeretnénk gyereket.
Nem vállalom a kockázatot a tabelttával. Nem akarok elhizni, trombózist kapni, nulla libidó.
Ráadásul ha elfejti bevenni a nő,bas.zhatja. gumi kell olyankor
Ha megy gyomorrontás van ,akkor is ha.szbatja. akkor megint gumival lehet csak szexelni
Minden nap figyelni H bevegyem a gyógyszert nekem nem ad Szabadságot.
Ha egy hétig nem szexelünk akkor se értek miért meregezzem magam feleslegesen
Utána ha abbahagynám, akkor megint ba.szhatom amíg beáll a ciklusom.
Nem akartam tizenévesen és most huszon èvesen leállítani a ciklusomat.
Majd húsz huszon öt év múlva amúgy is leáll. Addig békén szeretném hagyni szegény ciklusomat és mèhem nyálkahártyáját
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!