Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruàcióm január 9.-én kezdődött és 12.-én ért vègett. A párommal január 22.-én voltünk együtt, az óvszer el szakadt. Escapelle gyógyszer segíteni fog ? Aktus utàn 7-8 órára rá vettem be a gyógyszert.
Figyelt kérdés
jan. 22. 11:10
1/6 anonim válasza:
A francnak óvszer...szedj rendszeresen tablettát, mindenki örülni fog.
2/6 anonim válasza:
84% hogy segíteni fog. Szóval nagy valószínűséggel igen.
4/6 anonim válasza:
#3 Mert az van leírva a gyógyszer tájékoztatójába.
5/6 anonim válasza:
Végre egy normálisan védekező nő, aki tudja, hogy mit kell tenni ha baleset történik. Te mindent jól csináltál, a legnagyobb valószínűség szerint nem vagy terhes. 2-4 hét múlva egy tesztet csinálj, az a biztos, akkor meg tudsz majd nyugodni.
6/6 anonim válasza:
Ha időben bevetted (márpedig igen), fel is szívódott a hatóanyag akkor NEM leszel terhes. A 84% átlagérték, ebben benne vannak akik a 73. órában veszik be, vagy éppen hasmenés, hányás miatt nem tud felszívódni a készítmény.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!