Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor mehet el bennem a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mehet el bennem a párom?

Figyelt kérdés
Tegnap szedtem be az első szemet a fogamzás gátlóból. Elvileg ha menzesz első napján van bevéve egyből véd (így is csináltam) csütörtökön találkozunk a párommal, addig el is fog múlni a menzeszem. Akkor már lehet? Vagy várjunk még?
2022. okt. 11. 12:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"Elvileg ha menzesz első napján van bevéve egyből véd"

Ha nem tudsz választ adni, miért kell ideböfögni a rosszindulatu flegma fapina hozzaszolast?? Ebből áll az életed, hogy keresed kibe kothetsz bele? Nem csoda, hogy nincs ki foglalkozzon veled, ha ilyen undorito vagy

2022. okt. 11. 18:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Te szerencsétlen együgyű liba. Ha ezt az orvos mondta akkor MI A KÉRDÉS???!

Neked kicsit nagyobb az öntudatod mint az eszed.

ORVOS mondta nem? Akkor? Mi a kérdésed? Csak jobban tudja mint a sok tizenéves aki ide jár. De ha neked az ő véleményük kell, akkor azt is megkapod.

Normális választ kaptál te szutyok. Te kezdtél mocskolódni.

Gondolkozz el magadon baszod.

2022. okt. 11. 18:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha neked gumival fájt, akkor most még jobban fog. A gumi síkosítóval van bekenve, a fasz semmivel sem, a fogamzásgátlótól ki fogsz száradni még jobban. Célszerűbb lett volna egy kivizsgáltatás ,ha ilyen problémáid voltak.
2022. okt. 11. 23:30
 14/19 A kérdező kommentje:
Édes istenem, síkosító meg nem létezik?? Barom állatok
2022. okt. 12. 08:59
 15/19 anonim ***** válasza:

14

Barom állatok vagyunk, de ennyire agyatlan vagy...

Én mindig is rühelltem a síkosítót, mert allergiás vagyok rá, és a férjemnek is ég tőle. Ennyit erről.

2022. okt. 12. 11:14
 16/19 A kérdező kommentje:
Úristen de bena vagyok!! Utolsó valamiért egybe olvastam az utolsó előtti kommentjet a tiéddel.nem láttam hogy az külön komment. Elnézést!! '://
2022. okt. 12. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Semmi baj. Nekem pcos-sel azt mondta az orvos, amint beveszem a tablettát szexelhetünk. De nem mertem, vártunk még pár napot. Ezek nagy része amúgy is tenyészállatnak néz minket.
2022. okt. 12. 14:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Na akkor volt sima szex?
2022. okt. 12. 18:59
 19/19 A kérdező kommentje:
Ezt a tenyészállat részt nem érzem igazán, de azért köszi, a pár nap így is meglesz! :)
2022. okt. 13. 01:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!