Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mehet el bennem a párom?
Figyelt kérdés
Tegnap szedtem be az első szemet a fogamzás gátlóból. Elvileg ha menzesz első napján van bevéve egyből véd (így is csináltam) csütörtökön találkozunk a párommal, addig el is fog múlni a menzeszem. Akkor már lehet? Vagy várjunk még?2022. okt. 11. 12:54
4/19 anonim válasza:
Gondolom sem az orvos nem mondta el aki felírta sem a dobozban lévő tájékoztatóban nem volt egy árva betű sem erről. 👋👋👋
5/19 anonim válasza:
Én abból a szempontból várnék egy kicsit (nem teljes hónapot, csak 2-3 hetet), hogy mellékhatásokkal járhat, és lehet olyan eset, hogy abba kell hagyni, nem megfelelő az adott tabi, akkor meg probléma lehet, ha előtte lévő pár napban volt beleélvezéses aktus. Az egyébhez még annyit tennék hozzá, hogy vagy elmúlik szokott időben a menzeszed, vagy nem, de én pl. elsőre 6-7 nap helyett másfél hétig véreztem erősen, utána pecsételő vérzés volt még jó ideig.
7/19 A kérdező kommentje:
Ma 13:38as flegma k*cs*g. Bele is írtam, hogy le van írva, és orvos is mondta, hogy már első szem beszédes után hat, de azért gondoltam itt is elfogadol tanácsot. Pl mivel többen írjak, hogy várjunk 1-2 hetet így én is várok. Köszönöm :)
2022. okt. 11. 15:51
8/19 A kérdező kommentje:
Még 1 kérdés! :D akkor sima aktus mehet szerintetek? Megszakitasossal
Elnézést de annyira fáj minden fajta óvszer után, hogy alig várom, hogy ne kelljen
2022. okt. 11. 15:59
9/19 anonim válasza:
A ma esti sima aktushoz már hozzájárulok.
10/19 anonim válasza:
Hová írtad le nyuszika mit mondott az orvos? Vagy számodra az nem számít inkább a gyakori közönsége jobban ért hozzá?
Amúgy flegma köcsög a kedves édesanyád ha már emlegetjük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!