Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Meg lehet tanulni az óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet tanulni az óvszer használatot, ha valaki alapból ellene van (lelankad tőle)?

Figyelt kérdés

Fiúk vagy lányok, ha volt már ilyennel dolgotok, hogy nektek vagy a párotoknak egyből eltűnt a "lelkesedése" ha gumit húzott, ebből van kiút? Főleg sikersztorik érdekelnek. Anno szedtem fogamzásgátlót de teljesen tönkretette a hormonháztartásomat és évekkel később is van még olyan dolog, ami nem jött rendbe egészségügyileg ezért nem szeretnék hormonos úton védekezni. Az új párommal türelmes vagyok, egyáltalán nem zavar vagy haragszom érte, hogy nem ment neki. Arra vagyok kiváncsi, hogy "tanulható -e", hozzáállás kérdése-e, egy türelmes támogató barátnő tud-e ezen segiteni vagy inkább keressünk valami más kompromisszumot...?

Hosszútávon nem megoldás úgysem, de az elején én még mindenképp szeretnék védekezni. Köszi a válaszokat előre is!

26L

2022. okt. 6. 09:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10 Én sem szerettem annyira, de mondjuk úgy h megszoktam. Nem annyira rossz dolog az ha fejben nem görcsöl rá egyik fél sem..

Amúgy még erre is gondoltam, hogy minél gyorsabban vagy arra h én húzzam fel neki, még szerintem nem nagyon csináltam szóval fix gyakorolni kell...

2022. okt. 7. 11:40
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne erőltesd aki nem bírja nem bírja, vagy szerinted ez neki így élvezetes szex? Egy életre elmegy a kedve...
2022. okt. 7. 16:57
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem biztonságos, de jó a megszakításos módszer és a cowboy littyóját meg a szádba csorgatja.
2022. okt. 8. 14:28
 14/15 A kérdező kommentje:

#12 Miert eroltetnem? Nem tudom ezt honnan szedted

#13 Hat ez baromi undorito volt, koszi a kommentet :D

2022. okt. 8. 15:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak eljutnánk oda, amikor a pasiknak is alap a gumi, pláne “új pár” esetében.

Én számítottam is olyan pasival, aki elvből nem húzott gumit. Utána próbált visszatáncolni, hogy megpróbálja stb., de akit ennyire érdekel az egészségem…

És nem vagyok a hangos pasi döglött a védekezés dolog, most is hormonmentes spirálom van nem szült nőként, hogy ne kelljen óvszert használni, de új kapcsolatban így is ragaszkodnék a gumihoz. A mostani párommal is gumiztunk 5 hónapon keresztül, volt pár alkalom, hogy nem ment neki gumiban, de max 5-ször. Soha nem mondta, hogy keressek én más megoldást, én ajánlottam fel. Jobb neki is persze, de ha le kell szedni a spirált már nem rakatok fel újat és megint gumizni fogunk.

2022. okt. 14. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!