Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség lenne emiatt sterilizáltatnom magam?
Figyelt kérdés
Ugye tudjuk jól, hogy Amerikában betiltották az abortuszt. Nálunk meg bevezették a szívhangot, és folyton kapom azt az undorító hirdetést, hogy az abortusz bűn, tegyünk ellene.
Na hát az a helyzet, hogy én soha nem szeretnék gyereket.
Egy You Tuber szerint 2 év, és tenyészállatok leszünk.
2022. okt. 2. 18:38
1/27 anonim válasza:
Pörgesd át a tiktokot is,mielőtt döntesz😬
2/27 anonim válasza:
Az. Bőven elég a spirál és a kanidra a koton
4/27 A kérdező kommentje:
Iránban mindenféle fogamzásgátlási módszert betiltottak, köztük a kotont is, szerintem cselekedni kell míg nem késő
2022. okt. 2. 18:53
5/27 anonim válasza:
Hát, azt nem tudom, hogy meddig képes elfajulni a dolog, de az biztos, hogy nem számít nekik az ember lelkivilága és simán terrorizálnak bárkit, aki nem a számukra megfelelő döntést hozza a saját életében. Ez a szívhangos dolog és az ezzel kapcoslatos uszítás nagyon ijesztő, mert átlép egy elég erős morális határt, szóval ezen elven, bármit el tudok képzelni.
6/27 A kérdező kommentje:
6
ugye? te legalább megérted miről beszélek...
2022. okt. 2. 18:59
7/27 anonim válasza:
Iráni kotonbetiltás???
Ez a kérdés egy libsi trollkodás.
8/27 anonim válasza:
Igen. És az a baromi veszélyes ebben, hogy az embereknek ez NEM ESIK LE! egyszerűen, mintha olyan magasan lenne az ingerküszöb, hogy tökre nem megy át nekik az, ha totál beleavatkoznak az életükbe. Pofátlanul, arrogáns módon! Mint pl. a népszavazás... az is csak egy teszt volt, hogy meddig lehet elvinni a terrort, mi az, ami kiváltja a szolidaritást egy nagyobb tömegből. Épül szépen a ketrec és a rácsokat mi magunk kovácsoljuk.. önként. tragédia amúgy.
9/27 anonim válasza:
#6 Én abszolút nem vagyok az abortusz ellenzője, de azért mikor valaki arról regél, hogy a szívhang meghallgatása átlép egy morális határt, közbe meg attól csendben eltekint, hogy egy magzat meggyilkolása milyen morális határt lép át, jobb ha nem írom le, mit gondolok. Az a magzat nem egy daganat baszod. Itt nem áll meg a te tested a te döntésed maszlag, mert az rohadtul nem csak a te tested.
10/27 A kérdező kommentje:
10
Miről beszélsz? A magzat egy parazita, el veszi az anyukától az ételt és a fontos vitaminokat, az anyuka nélkül életben se maradna.
2022. okt. 2. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!