Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgősen fel kell íratnom a fogamzásgátló tablettám aktuális adagját, de ne tudom hova forduljak az ünnepek alatt. Mit tudok tenni, hol tudnak nekem ebben segíteni? Van valami öteletek erre a problémára?
Következő a helyzet: Jövő héten vasárnap el kell kezdenem szedni a fogamzásgátlóm következő levelét. az előző levélből szombaton szedtem be az utolsó szemet. Most gyógyszermentes hetem van, szerdán fog megjönni a menstruációm. Milligestet szedek, aminél ugye úgy van, hogy a dobozban 3 levél van, de nekem sajnos most fogyott el szombaton a 3. havi adagom. Egész múlt héten folyamatosan tanultam, írtam a zh-kat, meghalni alig volt időm, a nőgyógyászomhoz nem tudtam elmenni felíratni a köv 3 havi adagot. Ugye ünnepek alatt nem tudok sehova menni orvoshoz, vas. márpedig el kell kezdenem a köv. levelet. 2 megoldás jutott eszembe. Az egyik, hogy holnap elmegyek egy nődokihoz a kerületi sztk-ba és megkérem, hogy írja fel. A kérdésem az, hogy holnap még rendelnek rendelőintézetekben a szakorvosok? És ha csak úgy elmegyek talámomra egy ilyenhez, felírná nekem szerintetek?
A másik verzió pedig, hogy elmegyek a háziorvosomhoz, és megkérem őt, hogy írja fel. Szerintetek? Ti mit tennétek a helyemben? Tudom, hogy butaság volt, hogy nem gondolkodtam előre és nem írattam fel a múltkor többször 3 havi adagot, de most már késő bánat.. Mit tehetek ebben az esetben?
Holnap 23. lesz :-)
Telefonálj oda az egészségügyi intézménybe vagy egyenesen a dokidhoz, vagy menj oda, biztos megoldják.
Ok, köszi nagyon a segítséget, megnyugodtam.
Kellemes Ünnepeket!
A drága Moderátornak pedig ezúton üzenném, hogy igazán nem világos, miért kellett 8000-szer átfogalmaznom a kérdésemet, mire hajlandó volt a rendszer kiírni? Irreleváns, primitív, helyesírási hibáktól hemzsegő kérdésektől meg lassan már összeomlik a szerver, na de mindegy:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!