Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi történik? Lehetek terhes?
2 napja lefeküdtünk a barátommal, óvszerrel és ki is vette mielött elment, hogy még biztonságosabb legyen.(mert nekem az első volt)
csak ugye az előváladék...
Közben én nem éreztem, hogy bármi baj történt volna, és a végén ő sem mondta, hogy kiszakadt volna vagy akármi.
szombaton kéne megjönni, és tegnap el is kezdett fájni a mellem(mindig pontosan egy héttel elötte el kezd fájni.) ma reggel viszont elmúlt a fájdalom. lézetik, hogy a testem meg gondolja magát? bejelzett, hogy meg fog jönni, és most mégis semmi fájdalom...
most mit tegyek? az is előfordulhat, hogy mivel az első volt, a testem egy kicsit felborult és ezért ?
kérlek segítsetek! sürgős...
Nem vagy terhes.
Erre még fogadnék is.
igen, én is reménykedek, hogy ez lehetetlen.
mert végülis.. az is...
csak, (lehet hogy amiatt van mert bebeszélem magamnak)
de most így estére hőemelkedésem lett, sűrűn járok pisilni, és nagyon fáradt vagyok, pedig aludtam eleget.
de nyugtassatok meg, hogy ezek a jelen ugyanígy csak hülyeségek, mert ennyi idő után nem jelentkezhetnek...
ugye ?:/
" így estére hőemelkedésem lett, sűrűn járok pisilni, és nagyon fáradt vagyok, pedig aludtam eleget. "
Inkább egy megfázást gyanítok a háttérben:) Ne aggódj, ha tényleg úgy történt minden, ahogy leírtad, akkor tuti nem vagy terhes. Ha esetleg kifelejtettél olyan apró részleteket, hogy "az elején gumi nélkül csináltuk", akkor lehet rá esély, de így biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!