Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem? Sose lehetek boldog?
17 éves lány vagyok. Nagy bajban vagyok a pasikkal. Eddig 3x voltam nagyon szerelmes, most van a 3. Az előző 2-t nem érdekeltem, a 3. viszont foglalt.
Még nem volt barátom mert én nem tudok összejönni úgy egy fiúval hogy "jaj de helyes." Ha nem érzek szerelmet akkor nekem nem megy, ha szerelmes leszek, tuti hogy én nem kellek neki.
Viszont már nagyon hiányzik hogy legyen barátom, hiányzik az ami a "járással jár". Rengeteg fiú udvarlóm van, de egyikkel sem tudok mit kezdeni. :( Tudom hogy még fiatal vagyok és majd elfog jönni az a pasi aki szeret, és én is őt, de már egyszerűen nem bírom azt, hogy minden barátnőmnek van barátja, szerelmesek, boldogok, én meg itt vagyok egyedül, és csak várok. Mit tegyek, hogy ne érezzem magam ilyen borzalmasan?
Vedd magad korbe szingli baratnokkel, a fiukkal varni kell amig jonnek, azt tenyleg nem lehet eroltetni, tapasztalat. 24 eves koromig nem volt hosszutavu kapcsolatom, ma egyutt elunk.
Fel a fejjel, meg a tusarkuval es csapni egy csajos estet valahol!
Ne keseredj el!:) Én ugyanebben a helyzetben voltam, meg igazából most is. Nekem is udvarolgatnak, de nem tudok összejönni vkivel csak azért, hogy elmondhassam, hogy van pasim. Aztán jött 1-2 ember akikkel azt éreztem, hogy 'na ő kell nekem'. Voltak rövidebb kapcsolataim. Most egy fél éves kapcs. után vok(de nem volt az a nagyon nagy kapcsolat..) megint egyedül vagyok, és körülöttem mindenki párban van... szóval értem a helyzetet:) Tényleg mozdulj ki, szórakozz, ismerkedj, próbáld élvezni a szingliséget, mert az is jó tud ám azért lenni;)
na és ez a foglalt fiú nagyon foglalt? mármint reménytelen a helyzeted nála?
Én úgy veszem észre, hogy a lányok kb. 14 éves kortól "vágynak" egy kapcsolatra...Én is így voltam vele, minden áron akartam barátot, voltak...párszor szakítottak velem...Aztán 17-18éves koromban elhatároztam, hogy én márpedig nem fogok a pasik után szaladni, majd ha vki vmit akar, jön magátol. :)
Jó hosszú egy évet a csajokkal buliztunk, kibuliztuk magunkat egy életre...Közben voltak flörtök, de semmi komoly...Nem bántam meg azt a "csajos-bulis" korszakomat, nagyon jót tenne neked is. :)
Tavaly nyáron, mire lecsillapodtam, már nem érdekeltek a bulik, rám talált az IGAZI, fél éve együtt vagyunk...és látod?!Rám talált magától is!:)
Kicsit hosszúra sikerült, bocsi!:)
L19
Igen, kicsit nagyon foglalt.:S Épp házasodni készül. 25 évesen.
Én már nem tudok hinni ebben hogy majd jön valaki, hiába is mondják. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!