Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kaptam mercilon tablettát. Ki mit tud róla mondani? Tapasztalatok?
nem vagyok olyan fiatal, 28 múltam.
ha tovább folytatjátok a vitázást az ultrahangról, mindenkit megultrahangozok:)
A lényeg, hogy egy alapos kivizsgálást követően írja fel az orvos! Vagyis kéne neki!
Remélem nem fogsz hízni tőle! (1. válaszoló voltam)
Hát érdekes, mert én akiket ismerek soha senkit az életben 1x sem küldött el semmilyen fu de hatalmas nagy hozzáértő orvos UH-ra egy gyóccerfeiratás miatt, de mind1, legyen igazad, h kell hozzá.. amúgy meg a cisztát anélkül is meg tudják nézni (jobb helyeken.. xĐ)...
És nekem is meg mindenki más ismimnek is például megtaláltál ált. egyből a megfelelő gyógyszert a nagy UH-d nélkül is.. xĐ
Bocsi kedves kérdező, de muszáj volt már leírnom neki, h igenis nem muszáj az UH..
De 1ébként én 1éve szedek mercilont és nekem semmi problémám vele, illetve talán a fejfájás igen, .. előtte is gyakori fejfájós voltam, de jóideje még gyakoribbá vált, és a házidokim mondta h lehetséges, h a gyógyszertől van.. de lehet, h egyszerűen migrénes fejfájásom van és akkor meg a gyógyszertől függetlenül lett a baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!