Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a megfelelőbb nekem?
Figyelt kérdés
Most készülök nőgyógyászhoz menni fogamzásgátlót íratni, de bizonytalan vagyok. Unokatestvérem a Novynettet szedi, fogyott tőle, bőre nagyon szép lett, teljesen letisztult, semmi negatív mellékhatás. Gondoltam rá, hogy megkérem az orvost, hogy ilyet írjon nekem, mert rettentően félek a hízástól.Azonban a neten utána olvastam, rengeteg a negatív tapasztalat, írták sokan, hogy híztak, fáradtak, levertek lettek a gyógyszertől.Én arra gondoltam, hogy mivel a közeli rokonomnak bevállt, és külsőre, alkatra, magasságra is kísértetiesen hasonlítunk, esetleg nekem is az lenne a megfelelő.Viszont látom, hogy a Lindynette-ről még jobbakat irnak, h fele annyi a hormontartalma mint a Novynette-nek. Ti mit gondoltok? És a Lindynette milyen árban van?2010. szept. 25. 18:27
1/2 anonim 

válasza:

Gondolom belőled is csak egy van, sem az unokatesódra, sem másra nem hasonlítasz. Kivizsgálnak, megállapítják, hogy melyik lenne a legjobb neked. Ha a szedése közben mellékhatást tapasztalsz, úgy mint hízás, pattanások, etc, akkor ezt elmondod az orvosnak és új gyógyszert ír fel.
2/2 anonim 

válasza:

vérvizsgálat alapján dönti el az orvos,hogy melyik tabletta jó neked.
egyébként én is a Novynettet szedem,nagyon hízékony típus vagyok,de semmit nem híztam tőle,eleinte fájt a fejem tőle,de aztán hozzászokott a szervezetem.
a vérzésemmel is minden rendben.
Novynette kb.6000 körül van,Lyndinette is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!