Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok,ti szedtek fogamzásgátl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,ti szedtek fogamzásgátlót a jobb szexért?

Figyelt kérdés
Nyilvánvaló,hogy az óvszer ront az élvezetből,főleg a férfiaknak,ha van más megoldás is,akkor azt választják a lányok?

2022. aug. 31. 12:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
72%
#18 Pontosan amiatt, amiért nekem is felírták, mivel nem akartak vizsgálódni. Volt egy pocsék vérképem, rendszertelen menstruációm, folyamatos gyulladásom évek óta. Ez senkit sem érdekelt. Felírták a gyógyszert, mivel ez megoldja. Igazuk is lett valamennyire. Leállítótta a hormonháztartásomat. Beszabályozta a kamu vérzéssel. Viszont a gyulladás maradt végig, a szar hormonális vérkép is, de a kamu vérzés nekik elég volt bizonyítéknak, hogy minden rendben. 5 év szedés után vérrögöm lett tőle (nem végezték el előtte a vizsgàlatot, ami ami kimutatta volna, hogy mennyire vagyok hajlamos rá, nem foglalkoztak azzal, hogy a családunkban minden második ember trombózisban hal meg vagy elpattan egy ere). Utána több, mint fél éven át nem jött meg egyszer sem. Mondjuk azóta sem jött meg jóval többször egy évben addig, ameddig nem kerültem egy olyan orvoshoz, aki foglalkozott velem. Így el tudtuk érni, hogy évente 4x legalább legyen peteérésem. Ha ezzel 12-14 éves koromban foglalkoznak, akkor nem lenne már semmi bajom. Szóval az aki egy tininek felír egy mérget, az egy gyilkos szerintem. Értelmet nőgyógyász ezt nem teszi meg, csak az, aki nem elég tanult, nem ismeri teljesen a női hormonrendszert, nem foglalkozik a beteggel és aki a felírt gyógyszerekből kapja a pénzét.
2022. szept. 5. 15:07
 22/26 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy jól lehúzták a #18 válaszolót a kérdése miatt, pedig a kérdés jogos! Sajnos (vagy nem sajnos) nagyon sokszor írnak föl a nőgyógyászok menstruációs panaszokra fogamzásgátló tablettát. Az, hogy ez orvosszakmailag valóban jó-e, arról a szakmabeliek vitáját szívesen meghallagatnám (bár nem sokat értenék belőle).

Sok nő esküszik a bogyókra, sokan pedig nagyon ellene vannak, ezt a döntést mindenkinek magának kell meghoznia, de kényszerből és párkapcsolati zsarolás miatt szerintem semmiképp sem kellene bogyót szedni, csak és kizárólag saját elhatározásból.

2022. szept. 5. 15:58
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

21,22 Mindkettővel teljesen egyetértek. 21, sajnálom ami veled történt. ❤️

Én egyszer kaptam hormont, amibe beleegyeztem, az sárgatest volt. Szerintem sok nőnek megvan vastagodva a méhnyak, ezért fájdalmas a menstruáció. Aminek egyébként nem szabadna fájnia, ezt minden olyan orvos kijelent, akit komolyan érdekel a probléma.

Én növényi megoldást használok évek óta, nekem beválik arra az 5 napra. Nem drága, kapszula, hónapokra elég és nincs meg tőle annyira. A fájdalom is kevesebb. :)

Ugyan mi megszakítással védekezünk, bár alá támasztom, nekem nincs elég hormonom, vérszegény vagyok és PCOSem van. Amióta fogytam pár kilót, persze ez is mérsékeltebb lett. :)

2022. szept. 5. 19:05
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Más hormonmentes megoldásra nyitott lennék, de tabit soha. Sokan leírták, hogy miért. Amúgy meg ott az elkötés férfi oldalról..

2022. szept. 5. 19:16
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nen szedhetek gyógyszert mert belehalnék, fel se írják nekem. Amelyik pasi ezen problémázna azonnal repül (sose volt még ilyennel dolgom).
2022. szept. 15. 10:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Most szunetet tartok a fogamzásgátlóval. De pesszariumot hasznalok.
2022. szept. 15. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!