Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,ti szedtek fogamzásgátlót a jobb szexért?
Amúgy jól lehúzták a #18 válaszolót a kérdése miatt, pedig a kérdés jogos! Sajnos (vagy nem sajnos) nagyon sokszor írnak föl a nőgyógyászok menstruációs panaszokra fogamzásgátló tablettát. Az, hogy ez orvosszakmailag valóban jó-e, arról a szakmabeliek vitáját szívesen meghallagatnám (bár nem sokat értenék belőle).
Sok nő esküszik a bogyókra, sokan pedig nagyon ellene vannak, ezt a döntést mindenkinek magának kell meghoznia, de kényszerből és párkapcsolati zsarolás miatt szerintem semmiképp sem kellene bogyót szedni, csak és kizárólag saját elhatározásból.
21,22 Mindkettővel teljesen egyetértek. 21, sajnálom ami veled történt. ❤️
Én egyszer kaptam hormont, amibe beleegyeztem, az sárgatest volt. Szerintem sok nőnek megvan vastagodva a méhnyak, ezért fájdalmas a menstruáció. Aminek egyébként nem szabadna fájnia, ezt minden olyan orvos kijelent, akit komolyan érdekel a probléma.
Én növényi megoldást használok évek óta, nekem beválik arra az 5 napra. Nem drága, kapszula, hónapokra elég és nincs meg tőle annyira. A fájdalom is kevesebb. :)
Ugyan mi megszakítással védekezünk, bár alá támasztom, nekem nincs elég hormonom, vérszegény vagyok és PCOSem van. Amióta fogytam pár kilót, persze ez is mérsékeltebb lett. :)
Nem
Más hormonmentes megoldásra nyitott lennék, de tabit soha. Sokan leírták, hogy miért. Amúgy meg ott az elkötés férfi oldalról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!