Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,ti szedtek fogamzásgátlót a jobb szexért?
Nem, minek? Nem fogom magam tönkretenni bogyokkal. Így is rengeteg nő ment tönkre miattuk, csak azt egy orvos sem reklámozza.. sok esetben a libidót is tönkreteheti..
Mi 9 hónapja vagyunk együtt, de más megoldást választottunk.
Mi megszakítással "védekezünk", mert 97%, hogy meddő vagyok. Lassan 6 éve így szexelünk, és nem lett belőle gyerek, kétlem, hogy ez változna.
22/N
A női hormonrendszer nagyon instabil lábakon áll és a mai modern stresszes, rohahó és műkajákkal teli életünk ezt, olyan mértékben fokozta, hogy egy fogamzásgátló akár jó is lehet és stabilizálhatja a hormonrendszert. A mai bogyók már nem olyanok, mint a 30 évvel ez előttiek.
A szex miatt meg ez már csak kellemes a hasznossal.
Nem.
Es nem rontja a szex minoseget az ovszer. Meglatasom szerint inkabb javitja mert biztonsagerzetett ad a fertozesek es a nem kivant terhesseg ellen
4. Nem gondolod komolyan, hogy egy bogyó teljesen véd?
Egyébként pár mellékhatás, amit a mai bogyóktól lehet kapni (nem egy nő véleményét olvastam, aki sajnos érintett):
- trombózis
- ér problémák
- meddőség
- akné
- libidó megszűnése
- hízás
Mi megszakítással védekezünk, de ha úgy adódna, inkább spirált tetetek fel. Az is hormon, de annak több értelmét látom mint egy tablettának, amit van, hogy sokan elfelejtenek beszedni is. Nagyobb károkat okoz, mint használ.
#8 igen pcos + ir + pajzsmirigy
Orvos azt mondta, hogy a lombik baba sem biztos, hogy megmaradna, ha akarnánk. Szóval #6 nem félek, mert tényleg esélytelen a gyermek.
#3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!