Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért jobb fogamzásgátlót szedni?
Kiszámítható menstruáció, kevesebb/mérsékelhető görcsök.
Persze mindezen túl ott a gyakoribb migrén, a hízás, a trombózis veszély, a depresszióra való hajlam, meg még több száz kimutatott és ki nem mutatott mellékhatás.
Én egyébként egészségügyi probléma miatt szedem. Ha nem szedném sokkal több bajom lenne.
Ha tudod a választ és ennyi tapasztalatod van benne, minek tetted fel a kérdést?
#1 voltam.
Mert hülyék!
Bocs de a párod is, nem hogy örülne neked,hogy nem egy önző fhasz a párja és nem kell miatta mérgezni a testüket.
Nálunk gumi van, én szeretem a páromat, többet ér az egészsége mint a rongyos szex.
Ő is örült,hogy ilyen a gondolkodásom, és nem kell neki mérgeznie magát.
Én sem tenném, magamból indulok ki.
F.44
Én nem szeretem gumival, mondjuk én gyűrűt használok, de az is hormontartalmú (mondjuk fokozatosan adagolja, nem pedig naponta nagy dózisban, mint a gyógyszer).
Lehet ezzel ő is így van. Akkor mi a probléma? Senki se kényszeríti, hogy szedje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!