Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha fogamzásgátlót iratok fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fogamzásgátlót iratok fel és ugye kapok receptet akkor kiváltom és. (lent)?

Figyelt kérdés
Utána minden hónapba vissza kell mennem receptért.. vagy ha mondjuk 3 hónapra írja a tabit akkor 3 hónap múlva vissza kell mennem?
2010. szept. 24. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Mielőtt elfogyna a 3. havi, én azelőtt szoktam menni, nem muszály nőgyógyászhoz menned, ha nincs problémád a gyógyszerrel, a háziorvos is felírja.

Viszont vizsgálatra érdemes elmenni félévente-évente ha az orvos mást nem mond.

2010. szept. 24. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha 3 havit ír a doki, akkor egy dobozban megkapod a 3 levél gyógyszert. Leírás szerint szeded, és 3 hónap múlva újra mész dokihoz.

Ha csak 1 havit ír fel, akkor értelemszerűen havonta kell menned.

De általában 3 havit írnak. Külön kérésre szoktak 1 havit, mondjuk anyagi okok miatt, mert nem tudod kifizetni a 3 havi adagot.

2010. szept. 24. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam neki h mennyire írja,de nekem 2x 3 havit írt.
2010. szept. 24. 20:43
 4/7 A kérdező kommentje:
értem.. és kb mennyibe kerül a 3havi??? Vannak azért 6 ezer Ft alatt is??? Ill. 18 év alatt egyedül elmegyek akkor is felírja? 16/L
2010. szept. 24. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezek a modern, kis hormontartalmú gyógyszerek elég drágák. Én kb. 5 éve szedtem a Meliane-t, de már akkor 7200 Ft volt a 3 havi.

Azt nem tudom, hogy felírja-e a doki...

2010. szept. 24. 22:28
 6/7 BlacktigerXXX ***** válasza:
nem mindegy mennyi? egy gyerek hetente többe kerül. :)
2010. szept. 25. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Lindynette 20-at szedek kb 2 éve, az hatezer valamennyi, patikától függ. Fel fogja írni szülő nélkül is.
2010. szept. 25. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!