Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tutira akarok menni,hogy a barátnőm ne essen teherbe tőlem.Arra gondoltam,hogyha szexelünk,nem egy óvszert húzok fel,hanem kettőt-hármat.Esetleg négyet.Ez segíthet?19f
Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 17:21
3/16 anonim válasza:
Rakd seggbe. Az a tuti! Puja nem lesz!
4/16 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, rakj pillanatragasztót a húgycsövedbe. Ennél biztosabb megoldás nincs. Persze nehéz lesz utána a wc-re járás is, de megoldható, ha valahova vágsz egy másik rést.
5/16 anonim válasza:
Amennyiben komoly a kérdés, NE tedd! Felesleges, és lecsúszhatnak, bent is maradhatnak a hüvelyben!
6/16 anonim válasza:
Ez nem csak neked, de neki is kellemetlen lesz.
Használj egy óvszert ő meg nézze a naptárt mikor van biztosan ovulacioja. Vannak jelek, így ki lehet következtetni. :)
22/N
7/16 anonim válasza:
Használjatok spermicid síkosítót az óvszer mellé.
Vagy próbáljátok meg a farkas pózt. Az elég biztonságos.
8/16 anonim válasza:
Egy tuti megoldás létezik, ne szexelj!
9/16 anonim válasza:
Pontozzatok le a nyolcas után engem is, de szerintem igaza van.
Kérdező: ha berakod akkor van esélye a terhességnek. Csökkenteni lehet, megszüntetni nem.
10/16 anonim válasza:
Biztosra menj, húzz fel 9 óvszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!