Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem akarok szexelni mert fiatalok vagyunk?
Szerintetek az gáz ha nem akarok szexelni a barátnőmmel mert félek egy nem kívánatos terhessegtol? Gumival csináltam de úgy is nagyon paráztam és úgy nem lehet élvezni...
A barátnőm azt mondta hogy rendben van és megerti bár szerintem annyira nem tetszik neki.
Igazsag szerint en megertelek teged es nem olyan rossz, hogy megprobalsz felelosen gondolkodni. Viszont az rossz, hogy nem vagy tajekozott es ebbol fakadoan irrealis felelmeket taplalsz. Ha nagyon aggodsz akkor nem kell benne elmenned meg ovszerrel sem, de ha el is mesz benne ovszerrel akkor sem lesz problema. Nagyon ritkan esik az meg, hogy az ovszer kiszakad vagy, hogy nem nyujt teljes vedettseget.
A legjobb megoldas, hogy megszunjon a felelmed az az, hogy elojatek kozben elmesz, igy a szervezeted keptelen rovid ido alatt eleg himivarsejtet termelni, tehat ha lesz is ondod aza csak vaktolteny. Hasznalj ovszert es amikor erzed, hogy kozel vagy akkor vedd ki es fejezd be kezzel. Ez 100%-os garancia sot en 1000%-nak irnam, hogy nem esik teherbe.
Mint masok is irtak az ovszer eleg, ha akkor is felsz akkor ne menj el benne, ha meg ugy is parazol akkor meg probald meg amit irtam. Viszont a legfontosabb tanacs, hogy olvass mindennek utana es ne mas emberek velemenyere epits, mert lehet hogy en vagy a masik rosszul tudja. Hiteles forrasbol tajekozodj!
#6:+1
Kérdező! Olvass utána a kockázatoknak stb., és érdemes lenne ezt a szorongást valami bizalmassal vagy terapeutával tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!