Ha vállalkozást akarok, akkor muszáj kapcsolatokat építsek/barátkozni, még fiatalon?
17 vagyok és nem szeretek sok emberrel barátkozni, ha annak nem lesz azonnal értelme. Sok emberrel kéne beszélgetnem és nem marad időm magamra, h építsem is azt a vállalkozást.
Gondoltam, h majd mikor elkezdem akkor az ügyvelek jönnek és velük leszek, amíg a szerződés tart.
Feltétlen muszáj lenne?
Ha számít, akk online marketinges lennék.
Nem muszáj, de jobban indulsz, ha olyan emberekkel barátkozol, akiknek széles ismeretsége van, vagy ők maguk már vállalkozók, és sok hasznos tippel tudnak neked segíteni.
Egyébként barátkozz csak néhány ilyen emberrel, és oszd be jobban az idődet. Nem kell minden idődet kapcsolatépítésre fordítanod. Ne gondolkodj "mindent vagy semmit"-ben!
ne kapkodd el! A vállalkozás alapetően nem az emberekerülők világa. Ahhoz a remete jobban passzol.
nem tudom, mileszaprofil, de ügyfeleken kívül lesz még pár emberkör, a beszállítók, a hivatali ügyintézk, a cég szomszédságába eső emberek, közös képviselők, dolgozók, miegyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!