Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jött össze a védekezés a legutóbbi alkalommal, én meg elvileg mától/holnaptól menstruálok, akkor mekkora a veszély? Kell esemény utáni?
Késhet a dolog
de menny iztosra és vegyél egy patikákban is található terhességi tesztet
Aztán ugyan minek csináljon tesztet, ha még 72 óra sem telt el?
A teszt két hét után mutat eredményt... de imádom az ilyen "okos" tanácsokat.
Kérdező: Nincs nagy esély a terhességre, de persze valamennyi van. Menj el szépen orvoshoz és kérdezd meg, kell-e tabi vagy sem.
De miért "nem jött össze" a védekezés?
Védekeztünk rendesen, de a gumi valahogy bennem maradt.
Valamiért úgy érzem, hogy úgy nem töltötte be funkcióját.
Azért gondoltam h nem annyira gáz, mert így mensi előtt eléggé kevés az esélye a dolognak. Mondjuk a hónapban volt már h gumi nélkül, de akkor kihúzta mielőtt elment. Remélem azért így még nem gáz.
Szóval a hasam már fáj, mint mensi előtt szokott.
Holnap délután viszont olyan órán lesz, amire délelőtt muszáj készülnöm, különben buktam vagy 6 kreditet.
És ezért nem tudok rohangálni. Egyébként pesti vagyok.
ja meg még egy kérdés.
Orvoshoz de hova? :S
"Védekeztünk rendesen, de a gumi valahogy bennem maradt.
Valamiért úgy érzem, hogy úgy nem töltötte be funkcióját.
Azért gondoltam h nem annyira gáz, mert így mensi előtt eléggé kevés az esélye a dolognak. Mondjuk a hónapban volt már h gumi nélkül, de akkor kihúzta mielőtt elment. "
Ha a gumi vége kilógott, akkor biztosan nem lesz baj. Ha az egész benned maradt, akkor necces.
De én azért a gumi nélküli akció miatt is félnék.
Nem tudom hallottad-e már (meglepődök, ha azt mondod nem), hogy a megszakítás NEM megfelelő védekezés.
Vszínűleg most megúsztad, és ezek csak a mensi jelei, de ha ezzel szórakoztok, előbb utóbb gyereketek lesz. (Ha egészségesek vagytok mindketten, akkor egy év alatt 35-40% esély van a babára!!!!).
Ha nem akarsz plusz stresszt a suli mellé, akkor MINDEN aktusnál használj óvszert az elejétől kezdve, vagy szedj fogamzásgátlót.
Orvoshoz meg vagy nőgyógyászhoz, vagy keress sürgősségi ambulanciát. Bár ahogy elnézem a helyzetet, mire eljutnál orvoshoz, úgy is letelik a 72 óra...
köszönöm a válaszokat, végük kaptam tabit.
Mivel ma megjött (sose örültem neki még ennyire...)
ezért nagyon kevés az esély, de bevettem a bogyót. jó drága volt, legközelebb majd jobban figyelünk.
A gumi vége nem lógott ki, ezért aggódtunk ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!