Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Mit gondoltok, reális az esélye?
Nos, együtt vagyok egy nővel. Január óta folyamatosan szed fogamzásgátlót (rendszeresen), én is látom, mivel sokat vagyunk együtt. (Estelle 0,075/0,020, ha ez számít). Védekezni ezzel védekezünk, nem használunk óvszert. Az aktus végén benne szoktam élvezni, mert ő kifejezetten szereti. (Nem, nem r*banc és nem is egy Isten tudja milyen rossz ember ezért). Beszéltem már vele erről, elmondtam neki az aggodalmaimat is ez ügyben, meg is értette, azt mondta, hogyha én megnyugszok, akkor használjunk óvszert legközelebb, mert szeret. Én erre azt mondtam, hogy szeretném igen, de mégis aggaszt egy kicsit. Szerintetek így mennyi az esélye annak, hogy teherbe esik? Aktus után mindig zuhanyozunk, ő pedig alaposan meg is mossa ott is. Mégis bennem van a félsz, a kis ördög. (Egyébként pedig nem csak ő akarta, hanem én is élveztem ezt a fajta szexet).
Ha a korunk számít, mindketten 25 évesek vagyunk.
Ez mindenkinek a privát dontése, hogy tabu mellett még akar e máshogy pluszba védekezni. Van ennek 2 elég egyszeru megoldása. Vagy nem benne fogsz elélvezni, hanem a hasára/melléra/szájára és csak elélvezéskor kihuzod. Vagy simán dugod gumi nélkul, és mikor már kozelednétek a végéhez, akkor huzol gumit és ugy élvezel el a puncijában.
Tabi mellett végig gumizni feleslegesnek tartom, de a végére huzhatsz, úgy a nagy adag a gumiban marad.
Ha már ennyire gumi párti vagy feleslegesen mérgezi magát a barátnőd a gyógyszerrel.
Bár az egyik legbiztonságosabb védelem, felesleges mellé más
Egyébként aki ennyire fél a gyerek témától az ne szexeljen 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!