Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az baj, ha csak úgy heccből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha csak úgy heccből bevettem fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Ne oltogass. : (
2010. szept. 20. 19:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
13 évesen ennyi ésszel vagy megáldva. Majd magyarázgasd a tulajdonosának, akinek lehet össze keverted a ciklusát. Hurrá.
2010. szept. 21. 10:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen, tudom nem vagyok komplett. Elismerem, de kértem, hogy ne oltogass.^^
2010. szept. 21. 14:15
 13/18 anonim válasza:
Miért, akkor dicsérjünk meg? Jól van, ügyes kislány. ^^ Ciántabi nincs otthon? ^^
2010. szept. 21. 15:44
 14/18 A kérdező kommentje:

Oké...de van visszaút? nincs...

arra voltam kíváncsi, lesz-e bajom.^^

2010. szept. 21. 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Dehogynem oltogatlak, mert egy baromállat vagy. Még a 12 (!!) éves húgom is tudja, hogy mire való a fogamzásgátló és eszébe se jutna ilyen. Más fogamzásgátlójából szedtél be? Úgy nyakonvágnálak te kis majom az illető helyében, hogy csak úgy nyekkennél! Tudod mit csináltál? Anyádnak vagy akiét beszedted, most eggyel kevesebb szeme maradt a levélből, márpedig a levélben található összes szemet be kell vennie minden egyes nap, különben terhes lehet! Idióta! Állj az illető elé és valld be neki mert ez a te felelősséged innentől!

Neked amúgy semmi bajod nem lesz egy szemtől, bár ki tudja.

2010. szept. 22. 18:16
 16/18 A kérdező kommentje:

ha már írsz, rendesen.

és helyesen.

odaálltam elé, megmondtam neki, nem volt nagy cirkusz. sőt.^^

2010. szept. 22. 19:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Sőt mi? Megdicsértek, hogy milyen ügyes voltál?

Kis degenerált hülye vagy, sajnos nincs mit tenni. Legközelebb nagyapád vagy a szomszéd Józsi bácsi szívgyógyszerét veszed be-heccből?

2010. szept. 25. 18:51
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem úgy értettem, hogy megdicsértek.

De annyira nem b*sztak le.

2010. szept. 25. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!