Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az baj, ha csak úgy heccből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha csak úgy heccből bevettem fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Ne oltogass. : (
2010. szept. 20. 19:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
2010. szept. 20. 19:56
 2/18 anonim válasza:
100%
baj
2010. szept. 20. 20:00
 3/18 A kérdező kommentje:
Hú.de.megnyugtattatok. 50-50% :"S
2010. szept. 20. 20:04
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Bajnak nem baj, de ha valaki nem szedi rendszeresen, annak mi értelme, hogy egyet bekap az még nem véd meg a terhességtől.
2010. szept. 20. 20:06
 5/18 anonim ***** válasza:
52%
Honnan volt fogamzásgátlód? Amúgy nem lesz tőle semmi bajod, nyugi.
2010. szept. 20. 20:12
 6/18 A kérdező kommentje:

13 vagyok (1 hónap múlva 14) és itthon volt.

Ennyi.sosem.feküdtem.még.le.senkivel.^^

Ez.csak.egy.ilyen.pillanatnyi.ötlet.volt.

2010. szept. 20. 20:15
 7/18 anonim válasza:
52%
Hát érdekes ötleteid vannak :) De egytől biztos nem lesz semmi bajod, atyám eggyeseknek milyen őrült pillanataik vannak :) mondjuk én sem panaszkodom őrültségből nekem is jó sok jutott
2010. szept. 20. 20:59
 8/18 A kérdező kommentje:
már.én.is.röhögök.rajta xD:$
2010. szept. 20. 21:06
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Már értem,hogy miért van a lefolyótisztítón gyermekzár.A 13 éves,de agyilag 3 éves gyerekek miatt.Ajánlom legközelebbre a hipós flakont,az is jó hecc. :S 13 évesen még nem állt be rendesen a ciklusod,eléggé bekeverhetsz hormon tartalmú tablettával.Ráadásul anyudnak így most eggyel kevesebb szem tablettája maradt,amit hamar észre fog venni,mivel minden tabletta mellett ott van a nap betűje is,hogy mikor kell bevenni.Arról nem is beszélve,hogy így elöbb fog megjönnie a vérzése is.

Gratulálok ehhez a kereatív baromsághoz,csak így tovább.

2010. szept. 20. 22:29
 10/18 anonim ***** válasza:
atya ég- 13 évesen milyen baromságok jutnak az eszedbe. arra nem gondoltál, hogy akiéből bevetted, annak egyel kevesebb gyógyszere lesz, ami nem a legjobb hír. kistesóra vágysz? vagy ha már régen otthon van, le is járhatott a szavatossága, szóval azért nem olyan egyszerű a dolog. 13 évesen jobb lenne, ha kimennél a pajtásaiddal a szabadba. ha már megvan a mentsruációd, bekavartál magadnak, ha nem, akkor se nyugi a téma. lehet magasfokon aggódni.s még viccesnek is találod:-? a suli nem ad házifeladatot, hogy azon nevetgélj????
2010. szept. 21. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!