Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elolvadt a vízben a fogamzásgátló tabletta mielőtt lenyeltem volna..Így is hat?
Nem jött át, hogy poénnak szántad, túlzásba estem a reakcióval, de akkor elmondom a valódi problémát, ami jó ideje szúrja a szemem, és most így jött ki...
Mindahányszor kikerül egy kérdés, aminek a tartalma "Lehetek-e terhes?", igazából mindig attól függnek a válaszok, hogy a kérdező mit akar, úgy alakítva, hogy érezze magát szarul.
Ha a kérdést olyan írja ki, aki nem szeretne gyereket, annak rögtön gratulálnak a babához (ami nincs is, mert ha teherbe lehetne esni attól, hogy beléjük dugják a f...t egy kicsit, aztán kizhúzzák, akkor nem ennyire lennénk túlnépesedve, inkább bele se gondoljunk.)
Ha ugyanazt a felállást olyan írja ki, aki szeretne, akkor kb esélytelen, felejtse el, biztos, hogy nem terhes...
Tehát a lényeg mindig, hogy idegesítsük már azt, aki ki mer írni ide kérdést...
10#
Aki ilyen értelmesen tud fogalmazni, az hogyan írhatott le olyan szavakat egy ismeretlen embernek, hogy gyökér meg stb.
Megnyugodtam, hogy végül is egy értelmes emberrel állok szembe.
Örülök, hogy elismerted, hogy "kissé" túlzásba estél...
Másrészt amiket írtál azokon napokig lehetne vitázni..
1. Véletlen kerültem erre a "terhes" oldalra, nem olvasom, nem reagálok rájuk.
2. Az némi túlzás, hogy túl vagyunk szaporodva. Anyámék 13-an voltak testvérek, apámék 9- en mi már csak hárman s bár 3 fiam van, még nincs unokám..(fogy a magyar)
3. Nem hiszem, hogy nem vette volna, hogy csak poénkodom.
4. A többiekéhez képest az enyém volt a legártatlanabb mégis csak engem toltál le, de rendesen....
Szerintem ejtsük a témát!
Szép napokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!