Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fogamzásgátló vált be nektek? Mi a pontos neve? Ami mellett nem lettetek évek után se terhesek.
hormonmentes spirál
2,5 éve van fent
A Lifestyles márkájú 😃 Más készítmény nevét nem tudom ajánlani, mert azt mindig egyedileg írja fel a nőgyógyász. Mindenkinek, életkor, hormonszint alapján, egyfázisú, kétfázisú, a hatóanyagtartalom, azok megoszlása stb.
A spiráltól nem hízol meg! Egyébként az óvszeren, fogamzásgátlón kívül is akad még 1-2 jó megoldás - konzultálj a nőgyógyászoddal!
Én a spiráltól félek úgymond, sok csúnyát olvasni róla, persze sok embernek meg bevált.
Én most hüvelygűrűt használok, tablettáéval azonos a hatékonysága, de könnyebb jól alkalmazni, mert csak havonta 2 alkalommal kell vele foglalkozni, nem minden nap. Hormonos, de alacsony tartalmú és mivel helyileg szívódik fel, nem terheli meg annyira a szervezeted, mintha átmenne az egész emésztőrendszereden.
A gyerekek miatt gondolom hogy már idősebb vagy nálam, de nőgyógyásznál érdemes lehet rákérdezni, hogy ajánlja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!