Anyukák, akink fogamzásgátló mellett lettetek terhesek, megjött a megvonásos vérzésetek vagy kimaradt a menstruációtok?
szia! nekem megjött, de nagyon gyenge volt és másnapra abba is maradt. utána teszteltem és a következő csomagot már nem kezdtem el.
ha valamiért bizonytalan vagy, szerintem a biztonság kedvéért csinálj egy tesztet, sosem lehet tudni...
sok sikert!
Szia!
Nekem az első hónapban megjött, igaz gyengébben és rövidebb ideig mint általában. Egyszerre véreztem és volt hányingerem és zavartak a szagok is, ezért a biztonság kedvéért vettem egy tesztet. Pozitív lett, a következő vérzésem már elmaradt.
Teljesen kimaradt, amikor terhes lettem bogyó mellett. Negyedik nap késésnél teszteltem, pozitívat, az új levelet már nem is kezdtem el.
Egyébként nekem bogyó előtt 6-7 naposak voltak, azóta 4-5 nap rendszeresen.
Ha bizonytalan vagy, tesztelj, még a következő levél szedése előtt is. Esetleg orvossal is megnézetheted magad, aki elmondja, mi a teendő, ha kimarad a megvonásos vérzésed, vagy legközelebb is előfordul ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!